6/20/2009

Pops amb patates


Aquesta es una cassola fàcil de fer i bona!. Primer sofregim bastanta ceba, hi posem un xic de bitxo, i els pops nets. Si algun cop els he trobat petits ,cosa dificil i molt cara, no cal gaire neteja. Un cop ja es vermellos el pop, hi poso viblanc. Quan esta cuit les patates i aigua. Punt de sal i...deixeu que les patates estiguin al punt . S'aguarda molt be es com els macarrons que en pots ,menjar dos o tres dies seguits.

Vilanova PEIX!

El mercat de Vilanova al hivern...un altre lloc recomanable. Verdura autòctona amb escaroles de fulla prima (cabell d'àngel) , salsifís, naps llargs, verdura de passat l'ebre (Alcanar) taronges impressionants de preu. El peix es molt variat, sèpies, gambes, llagostins , llobarros per fer a la planxa, peix per fer sopa...TREMENDO. Si arreplegues be el dia pots menjar gambes a 35€ (cal tenir paciència i esperar).

També trobareu "mercadillo" de roba i força barreja de gent ( magrebins, negres...)
Aqui veieu la mestressa fent calcul del preu de l'entrepà al bar del mercat.




La Iaia de les verdures




Aqui teniu una d'aquelles mestresses que em recorden la meva àvia Montserrat . La mare m'explicaba que anava cada dia de mercat a Mollerussa. Quina llàstima no haver-ho pogut veure.

Mercat de Vic

Hey aixo va de mercats. Per fer uns bons caldos, cassoles, paelles cal anar al mercat. Aqui teniu el de Vic del dissbte. Molt recomanable . Barreja de pagesos , aviram verdura i "mercadillo" de roba. La plaça esta envoltada de tendes mes d'una carnisseria. Aquest dia hi varem trobar Murgoles, Moixernons i Carreretes!